SEO specialisten

Wij zijn een team van SEO specialisten die u graag helpen bij het verbeteren van uw vindbaarheid. Hoe wij dit doen? Onze SEO expertise, ervaring en gedrevenheid.

Onze expertise

Seo teksten

Geoptimaliseerde teksten zijn onmisbaar voor uw website of webshop.

Spamscore controle

De spamscore heeft grote invloed op uw website of webshop. Een data-analyse van uw linkbuilding kan nodig zijn en eventuele spamlinks worden onklaar gemaakt. Een ‘gezond’ backlinkprofiel is essentieel.

Zoekwoord analyse & advies

Belangrijk is om uw zoekwoorden te kiezen op basis van data-analyse, hierdoor weet u namelijk wat het zoekvolume is en de concurrentiescore.

Linkbuilding

Linkbuilding blijft nog steeds de belangrijkste factor om een webshop of website te laten stijgen. Dit is ook logisch want signalen(links) van hoogstaande websites naar uw website of webshop zorgen ervoor dat u belangrijk bent voor Google en andere zoekmachines.

Zoekwoord rapportage

Niets is zo belangrijk om uw zoekwoorden, waarmee u hoger in google wilt komen, in de gaten te houden. Hierdoor kan er extra aandacht worden besteed aan bepaalde zoekwoorden. Onze expertise zorgt ervoor dat wij onze werkwijze kunnen aanpassen om een zo hoog mogelijk resultaat voor u te behalen. Ten slotte ontvangt u periodiek een overzicht van de behaalde resultaten.

Advies website/webshop

Niets is zo fijn om een derde partij te laten kijken naar onbenutte mogelijkheden of verbeteringen. Met onze ervaring en data-analyse krijgt u een onderbouwd advies en komt u misschien tot nieuwe inzichten.

  Contact Opnemen

  Het complete SEO pakket

  Wij bieden een compleet pakket en gaan graag de uitdaging aan zonder direct een vast contract.

   Contact Opnemen

   De waarde van SEO specialisten

   Topposities

   Bent u klaar om in de topposities te staan?

   BEL ONS..

   085-3036209