SEA specialisten

Wilt u een direct vindbaarheid zijn in Google? Met Google adwords advertenties zorgen wij voor topposities in de zoekmachines.
Hoe wij dit doen? Met 10+ jaar ervaring, expertise in SEO & SEA en gedrevenheid.

Nu 15% aanmeldkorting

Onze expertise

Google Adwords

Onze SEA topcampagnes staan als een ‘huis’. Maatwerk advertenties specifiek gericht op uw webshop/webshop en eventueel fysieke winkel. U zult direct online vindbaar zijn voor uw klanten.

ROAS

Return on Ad Spend(ROAS), oftewel hoeveel omzet krijgt u terug voor uw bestede marketingbudget. Effectieve campagnes, data-analyse en actief beheer zorgen voor maximaal resultaat.

Zoekwoord analyse & advies

De juiste zoekwoorden voor uw Google ads advertenties om alleen potentiële klanten aan te trekken met een hoge koopintentie. Wij zoeken uit welke zoekwoorden uw klanten gebruiken en creëren hiervoor maatwerk advertenties.

SEA opzet & beheer

De Google Adwords advertenties kunnen wij volledig voor u opzetten en beheren zodat u zich op andere zaken kunt richten. Dit geldt tevens ook voor SEO marketing, E-mail marketing etc.

SEA succes

Bij SEA campagnes werken wij gericht naar prestatie en ROAS. Wij maken gebruik van oa de funneltechniek om campagnes te verfijnen en uw advertentiebudget zo efficiënt mogelijk te besteden.

SEA + SEO = Online succes

Niets is zo sterk voor de vindbaarheid als de combinatie SEO en SEA, dit tezamen met 10+ jaar ervaring en expertise. Wij zorgen ervoor dat uw website/webshop in de zoekmachines als Google te vinden is, neem vandaag nog contact met ons op.

  Gratis SEO & SEA advies

  Maatwerk SEO + SEA pakket

  Een compleet marketing pakket voor online vindbaarheid en succes.  Alleen SEO of SEA is natuurlijk ook mogelijk, wij horen graag uw wensen.

   Gratis SEO & SEA advies

   SEA specialisten

   Google Advertenties campagnes

   Bent u klaar om in de topposities te staan?

   BEL ONS..

   085-3036209